Securitas Sverige AB

Vi gillar utmaningar!
Gör du?

Varje dag och över hela världen får våra vardagshjältar människor att känna sig trygga. Nu kan du bli en av oss. För att komplettera vår grupp söker vi just nu

SBA-Koordinator

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar där brandskydd är en allt viktigare del av vårt tjänsteutbud. Securitas erbjuder allt från förebyggande brandskydd till rena räddningsinsatser samt utbildning inom brandskyddsarbete. Vi har idag cirka 7 000 medarbetare som arbetar heltid inom detta kompetensområde över hela världen varav ett hundratal personer i Sverige.

 

Dina arbetsuppgifter innebär stort ansvar för kontakten med våra kunder och leverans enligt avtal av våra tjänster samt produkter. Du kommer även att fungera som stöd till våra Säkerhetsrådgivare vid ny- och merförsäljning.

För dessa uppgifter krävs det att du är en utåtriktad, driven och ansvarsfull person med stor kunskap inom området brand och räddning.

Dina arbetsuppgifter:

Som SBA-koordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

 • Leveransansvar
 • Skapa förutsättningar för nya affärer
 • Utveckla befintliga kunder genom att jobba med verksamhetsförbättringar
 • Genomföra utbildningar inom området
 • Tekniskt underhåll av kunders brandskydd
 • Rådgivning
Din profil:

Du har relevant utbildning och erfarenhet inom brandsäkerhet. Kanske har du en SMO examen eller jobbar du idag inom näringslivet med brandsäkerhet alternativt med utbildning och tillsyn i kommunal Räddningstjänst. Det vi vet är att du är kundorienterad, positiv och utåtriktad. Vi ser också att du sitter på goda ledarskapsförmågor, då du kommer att leda och fördela medarbetare inom området.

Du som person:

Vi tror att du idag är en ambitiös person, van vid att skapa struktur över ditt arbete och får saker gjorda. Du vill göra ett bra arbete och är affärsdriven. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och vi vill att du har en god kommunikativ förmåga samt gillar att samarbeta med andra.

Detta erbjuder Securitas Sverige AB:

Securitas Sverige AB erbjuder dig en roll med stor frihet under ansvar och möjlighet att utvecklas och vara delaktig i vårt arbete i att vara ett modernt, nytänkande och kunskapsledande säkerhetsföretag.  

Välkommen med din ansökan!

För anställning inom Securitas kräver vi följande:
 • bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
 • genomgå lämplighetstest godkänt resultat
 • körkort för bil
 • ordnad privatekonomi
 • ostraffad
Övrigt:

Urval och intervjuer kan ske löpande och annonsen är publicerad till dess tjänsten är tillsatt. Har du rätt erfarenhet och intresse för denna tjänst ber vi dig därför att söka den snarast.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och de fackliga organisationerna Unionen och Ledarna samt individuella avtal.

 

Län:
Uppsala
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-30
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Uppsala
Kontaktpersoner:
Peter Hedvall
tfn: +46 10 470 17 64
Företagets hemsida:
http://www.securitas.se
Tillbaka till toppen