Securitas Sverige AB

Receptionist till Securitas Stockholm

Är du på jakt efter ett socialt jobb där du dagligen kommer i kontakt med många människor? För dig som är serviceinriktad letar vi just nu efter en väktare som kommer att jobba på en av våra kunders objekt. Vill du ge service och bidra till samhällsnytta samtidigt? Då är detta tjänsten för dig!

Om rollen

Som receptionist arbetar du hos något av våra kundföretag i deras reception. Hos många företag är telefonist och receptionist två skilda arbetsuppgifter. Hos mindre företag kan dessa roller kombineras. Du ansvarar i dessa fall både för reception och växel. Som receptionist hjälper du kundföretaget när de behöver vikarie för en längre period eller vid tillfällig avlastning i samband med t ex sjukdom, barnledighet eller semester. 

Du kommer till exempel att:

  • Ta emot besökare till våra kunders verksamheter
  • Ansvara för säkerheten vid våra kunders receptioner
  • Ta emot internationella besökare

Tjänsten passar dig som vill ha en social roll där du är i kontakt med väldigt många människor. Du då kommer ha din anställning hos oss på Securitas, men kan komma att jobba hos fler kunder, är detta rollen för dig som vill ha en föränderlig roll.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Vi söker dig som…

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett inte krav för tjänsten, men meriterande. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Mer information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: mattias.carlstrom@securitas.se

Tjänsten är en resurstjänst heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tiderna är måndag-fredag förmiddag/eftermiddag och kvällspass kan förekomma.

Vi har verksamheter med startpositioner i centrala och norra Stockholm. 

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Om Securitas

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.

 

 

Referensnummer:

3529

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2022-10-31

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Alexandra Rehnberg

tfn: +46 10 470 27 90

Mattias Carlström Svärd

tfn: +46 10 47028 82

Företagets hemsida:

http://www.securitas.se

Adress:

Lindhagensplan 70 11243 Stockholm