Securitas Sverige AB

Personskyddsväktare Securitas i Stockholm

Vill du få möjlighet att arbeta tillsammans med engagerade kollegor i ett samhällsviktigt uppdrag? Vi på Securitas letar just nu efter dig som vill arbeta som personskyddsväktare hos oss. Om du är på jakt efter ett varierat arbete där du får chans att växa tillsammans med oss i din roll – läs mer på om rollen nedan!

Om rollen

Som personskyddsväktare kommer du att arbeta med bevakning av enskild person för dennes skydd. Med detta menas personellt skyddande av en person som utförs i dennes omedelbara närhet för att skapa ett extra skydd mot brottsliga angrepp mot hans eller hennes liv, hälsa eller rörelsefrihet.

Tjänsten passar dig som vill ha ett varierat arbete där du bidrar till ett säkrare samhälle. Hos oss på Securitas är vi alla olika människor, men vi delar alla samma driv och engagemang: att bidra till en tryggare värld. Vill du vara med på den resan?

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Vi söker dig som…

Har genomförd personskyddsutbildning som är godkänd av polisen och som har minst två (2) års erfarenhet av arbete i bevakninsgbranschen.

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten. 

Bevakning av enskild person för dennes skydd är en särskilt kvalificerad form av bevakning som ställer extra stora krav på erfarenhet, omdöme, psykisk stabilitet och social kompetens.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Mer information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: thomas.ericsson@securitas.se 

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Om Securitas

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.

Referensnummer:

3528

Län:

  • Stockholm

Arbetstider:

Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2022-10-31

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Thomas Ericsson

tfn: +46 10 470 28 87

Företagets hemsida:

http://www.securitas.se

Adress:

Lindhagensplan 70 11243 Stockholm