Securitas Sverige AB

Finsktalande Telefonist till Södertälje

Är du på jakt efter ett socialt jobb där du dagligen kommer i kontakt med många människor? För dig som är serviceinriktad letar vi just nu efter en telefonist att jobba direkt i en av våra kunders verksamheter. Vill du ge service och bidra till samhällsnytta samtidigt? Då är detta tjänsten för dig!

Din roll

Som telefonist arbetar du hos något av våra kundföretag. Hos mindre företag kan denna roll kombineras med en receptionisttjänst. I det fallet ansvarar du då för både reception och växel samtidigt. Som telefonist hjälper du annars kundföretaget när de behöver vikarie för en längre period eller vid tillfällig avlastning i samband med t ex sjukdom, barnledighet eller semester. 

Tjänsten passar dig som vill ha en social roll där du är i kontakt med väldigt många människor. Du då kommer ha din anställning hos oss på Securitas, men kan komma att jobba hos fler kunder, är detta rollen för dig som vill ha en föränderlig roll.

Vi söker dig som…

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Att tala finska flytande är ett krav för tjänsten

Mer information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: mikael.akerlund@securitas.se

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet

Om Securitas

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.

 

Referensnummer:

3223

Län:

  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2022-10-31

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Södertälje

Kontaktpersoner:

Mikael Åkerlund

tfn: +46 10 470 32 07

Företagets hemsida:

http://www.securitas.se

Adress:

Forskargatan 18 15136 Södertälje