Securitas Sverige AB

Gruppledare Natt Helsingborg

Är du intresserad av en roll där du kan göra skillnad i människors liv på riktigt? Om du är nyfiken på hur det är att jobba i en ledande befattning men kanske inte tidigare har chefserfarenhet, kan detta vara rollen för dig. Vi letar just nu efter dig som vill axla rollen som Gruppledare hos oss. På Securitas erbjuds du trygghet, frihet och variation – så att du kan fokusera på det du ska vara bäst på: ta hand om våra medarbetare i det dagliga arbetet. 

Om rollen

Som Gruppledare arbetar du som rond- & ryckväktare, men ska också se till att kollegorna i din grupp har rätt förutsättningar att genomföra det dagliga arbetet på bästa möjliga sätt.

Du kommer till exempel att:

-       Leda och planera det dagliga operativa arbetet på ett effektivt sätt

-       Hantera den dagliga kontakten med kunder och medarbetare som arbetar i uppdraget du leder

-       Göra uppföljningar på personalen och deras arbete

Tjänsten passar dig som är nyfiken på en ledande roll där du får möjlighet att arbeta både på egen hand, men också genom andra. Du har ett intresse av att förbättra och utveckla arbetet vi gör samt tycker om att se människor växa i arbetet. 

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Vi söker dig som…

...redan är utbildad väktare (minst VU1). Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift samt B-körkort sedan tidigare. Har du erfarenhet av arbetsledning är detta meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Det är bra om du har tidigare erfarenhet av våra systemstöd (ex Tools, GSP) och har god lokalkännedom om Helsingborg med omnejd då detta kommer vara ditt huvudsakkliga arbetsområde.

Som person är du ärlig, hjälpsam och vaksam och får dina medarbetare att känna sig trygga. Att ta ansvar kommer naturligt för dig och du har lätt för att se andras behov. Vi ser också att du är en företagsam person som levererar resultat och som kan driva förändring när det behövs.

Mer information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: martin.back@securitas.se

Tjänsten är en heltidstjänst på natten i 5/2-schema med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Om Securitas

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.

 

 

 

 

Referensnummer:

2541

Län:

  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Natt

Sista ansökningsdag:

2022-10-11

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Helsingborg

Kontaktpersoner:

Lars Mader

tfn: +46 10 470 15 64

Företagets hemsida:

http://www.securitas.se

Adress:

Florettgatan 15B 25467 Helsingborg